Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reizen Abruzzo

Als u naar Abruzzo reist zijn er talloze mogelijkheden voor uw verblijf, uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen. In Abruzzo kunt u overnachten op een van de vele campings of vakantieparken, in de bergen of aan de Adriatische kust. Klik hier voor een overzicht met de campings in Abruzzo.

Autovakanties Abruzzo

Als u met de auto afreist naar Abruzzo dan moet u ongeveer 1650 kilometer rijden (gemeten vanaf Utrecht). De kortste route is via Zwitserland en Milaan, maar als u de files in de zomer bij de Gothardtunnel wilt omzeilen dan kunt u ook via Oostenrijk (de Brennerpas) en Verona reizen. Beide opties komen langs Modena en Bologna, waarna u Forli en Ancona moet aanhouden en langs de kust Abruzzo binnen rijdt.

Vliegreizen Abruzzo

Een andere optie is om te vliegen naar Pescara of Ancona. Het zijn met name de low-cost airlines die deze bestemmingen aandoen, dus ook met een klein budget kunt u voor een vliegvakantie naar Abruzzo. Een prima alternatief voor de autovakantie, omdat het toch een flink eind rijden is. Naar Abruzzo is het minder dan 2 uur vliegen.

autovakanties vliegreizen

+31 0528 746013

Zoeken op website