Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Vakanties Abruzzo

vakanties abruzzoEen vakantie naar Abruzzo omvat alles wat Italië het ontdekken waard maakt. Het is vooral voor degene die tijdens de vakantie Italië op zijn best wil leren kennen een waar paradijs. Geen hordes vakantiegangers trekken naar Abruzzo, maar u kunt hier lekker rustig vakantie vieren. Met de ideale cocktail van cultuur en een adembenemend landschap van bergen en zee.

Ga direct naar de Campings in Abruzzo.

Strandvakanties Abruzzo

Wilt u tijdens uw vakantie in Abruzzo lekker aan het strand liggen, dan kunt u een plekje uitzoeken aan de 135 kilometer lange kustlijn. Dit zijn merendeels zandstranden maar er zijn ook kiezelstranden, met mogelijkheden om een ligstoel te huren of stukken publiek strand. Veel stranden grenzen aan pijnboom bossen waar het goed toeven is als het warm wordt. U zult hier met name de lokale bevolking aan treffen. Het strand van Punta Aderci, ten zuiden van Pescara, is zeer speciaal. Tijdens uw vakantie in Abruzzo moet u hier echt een bezoek aan brengen.

vakanties abruzzo

Na een korte wandeling bereikt u deze prachtige kiezelstranden onderaan een heuvel. Deze stranden zijn nog onontdekt en bieden uitzicht op een Trabocchi. Deze Trabocchi kust is uniek op de wereld, nergens anders treft met iets dergelijks aan. Deze visserhutjes zijn gebouwd op houten palen, in zee, zodat de vissers op een eenvoudige manier hun netten kunnen uitgooien of weer binnenhalen.

Vakantie Abruzzo in beeld

Abruzzo

+31 0528 746013

Zoeken op website