Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Luxe versie van de reis

Een luxe versie van deze reis in Amalfi is ook beschikbaar. U verblijft dan in de meest authentieke luxe hotels van het gebied. Wij kunnen u een grote selectie van ‘Premiere Inn’ hotels aanbieden. Dit zijn zeer goede hotels welke geprezen worden door Conde Nast Traveler, Travel + Leisure en vele anderen. Wij kunnen voor u een kamer boeken in Amalfi waarin wij uw dromen waar gaan maken.
Ook is het mogelijk deze reis in variaties te plannen. Een langere variatie van de reis is mogelijk in de vorm van een 10, 11 en 12-daagse versie. Ook is het mogelijk de reis in Amalfi te verkorten. U verblijft hier dan 6 dagen. De prijzen hiervan zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Uitbreiding van de reis naar Capri

Verschillende hotels in Capri/ Anacapri kunnen geboekt worden als een verlengstuk van uw reis. Er zijn boten aanwezig die direct van Positano naar Capri varen. Het programma zal dan bestaan uit twee volledige dagen wandelen in Capri en Anacapri. Dit gaat als volgt:

Dag 8:
Op dag 8 reist u per boot naar het beroemde eiland Capri. Het eiland waar de Romeinse keizers nog steeds graag komen als toerist waardoor Capri zijn roem nog nooit verloren heeft. Bij aankomst in de haven wordt uw bagage naar de medewerkers gebracht en begint u een mooie rondwandeling over het eiland.
De route over het eiland Capri gaat langs prachtige wandelpaden, ruïnes van de meest indrukwekkende Romeinse villa’s van het eiland, een ongerepte kustlijn, vele grotten en meer toeristische hoogtepunten. Langs de wereldberoemde Via Krupp gaan we afdalen naar Marina Piccola, waar de mogelijkheid is om te zwemmen voordat u naar het hotel vertrekt.
Tevens kan deze dag worden verlengd of verkort op vele manieren. Dit is dan afhankelijk van uw wens om te gaan wandelen, ontspannen of misschien wel te gaan winkelen. In de avond heeft u de keuze over vele romantische restaurants in het dorp waar u lekker kunt gaan eten.

Verblijf: *** hotel – Capri
Afstand: Ongeveer 8 kilometer en zo’n 4 uur wandelen

Dag 9:
Wandel dag 9 van de reis staat in het teken van de minder bekende kant van het eiland, het bergachtige en meer landelijke Anacapri. Met de stoeltjeslift (‘funicolare’) kan u naar de hoogste berg van het eiland, de ‘Mount Solaro’, gebracht worden. Ook is het mogelijk hierheen te wandelen. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het hele eiland, de baai van Napels, de baai van Salerno en natuurlijk de mooie kust van Amalfi.
Naar beneden lopen we via een groot voetpad naar de vuurtoren aan de westkant van het eiland. Hier is de mogelijkheid om te zwemmen en te genieten in het heldere zeewater. De wandeling gaat verder langs de kust waar we een aantal forten passeren. Deze forten, onlangs gerestaureerd, zijn deels gebouwd door de Engelse troepen welke het eiland verdedigden tegen de vloot van Napoleon. De prachtige wandeling eindigt bij de wereldberoemde ‘Blauwe grot’ (de ‘Grotta Azzurra’), vanwaar u met de bus terug zal reizen naar uw hotel.

Verblijf: *** hotel – Capri
Afstand: Ongeveer 8 kilometer en zo’n 4 uur wandelen

Dag 10:
Na het ontbijt op dag zal u met de boot terugkeren naar Napels vanwaar u met de shuttle bus naar het vliegveld zal rijden. Eventueel kan een extra nacht in een van de hotels bijgeboekt worden op aanvraag.

Uitbreiding Positano naar Capri

Het is mogelijk een extra nacht te boeken in Positano. Hier vandaan kunt u Capri bezoeken, omdat er een directe verbinding met de boot is vanaf Positano naar Capri. Het programma is dan als volgt:

Dag 8:
Op dag 8 reist u per boot dus naar het beroemde eiland Capri. Het eiland waar de Romeinse keizers nog steeds graag komen als toerist waardoor Capri zijn roem nog nooit verloren heeft. De route over het eiland Capri gaat langs prachtige wandelpaden, ruïnes van de meest indrukwekkende Romeinse villa’s van het eiland, een ongerepte kustlijn, vele grotten en meer toeristische hoogtepunten. Deze wandeling kan op verschillende manieren verlengd worden. Dit is dan afhankelijk van uw wens om te gaan wandelen, te ontspannen of misschien wel te gaan winkelen. In de late namiddag keert u terug met de boot naar Positano langs ‘de eilanden van de Sirenen’.

Verblijf: ***/**** hotel – Positano
Afstand: Ongeveer 8 kilometer en zo’n 4 uur wandelen

Dag 9:
Na het ontbijt op de negende dag vertrekt u per boot, bus of trein naar het vliegveld van Napels. Een extra nacht in een van de hotels kan bijgeboekt worden op aanvraag. Hierbij helpen wij u graag.

+31 0528 746013

Zoeken op website