Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Stedentrips Italië

Kunstreizen ItalieItalië is een vakantieland bij uitstek want naast een schitterend landschap en aangenaam klimaat heeft Italië een rijke historie. Vele zeer interessante steden boordevol cultuur, monumenten en oude gebouwen. Na de Romeinse tijd was er een periode van grote bloei op het gebied van de kunsten.

Wie nu in Italië komt kijkt zijn ogen uit aan de schitterende beelden, schilderijen en fresco’s. Maar ook tijdens een wandeling door de stad wordt men overweldigd door de prachtige bouwwerken.

Er is voor elk wat wils! Kunstliefhebbers zullen zich verademen bij de werken van bijvoorbeeld Leonardo Da Vinci. En gaat u liever naar een opera, ook dan bent u op de goede plaats in Italië!

Stedenreizen Italië, Andiamo!

Stedentrips Italie

De steden van Italië zijn uitermate geschikt voor een stedentrip oftewel een reis van maximaal een week. Vaak zijn de Italiaanse steden te mooi en te groot om in één dag te kunnen zien.

Er is in vrijwel elke stad een breed aanbod van musea, restaurants, evenementen en andere bezienswaardigheden. Daarom is een stedentrip een uitkomst wanneer u in Italië één van de fantastische steden wilt bezoeken.

Voor degene die wel de pracht van de Italiaanse steden wil ondervinden, maar die ‘s avonds niet in de drukte van de stad, maar in alle rust wil nagenieten van al het moois biedt Andiamo stedentrips aan met een verblijf in vakantiewoningen net buiten de steden. Zowel de wereldberoemde steden, maar ook kleinere plaatsen met unieke kunstschatten. Met deze stedenreizen kunt u op een voordelige manier de unieke steden in dit fraaie land ontdekken.

+31 0528 746013

Zoeken op website