Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reis details Sardinië

 

Accommodatie en maaltijden

Accommodatie is op een bed en breakfast basis in 3-sterren hotels en in een gelijkwaardig onderkomen. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Diners zijn inbegrepen, behalve op dag 6 in Santa Maria Navarrese wanneer je vrij bent om uw diner te nuttigen in één van de vele restaurants in het dorp. De lunches zijn niet inbegrepen in de reissom. Alles wat u nodig heeft om zelf een lunch voor te bereiden kunt u krijgen in het desbetreffende dorp. Ook kunt u uw hotel waar u verblijft vragen het voor te bereiden.

Nachten 1 & 2
De eerste twee nachten verblijft u in een prachtig gelegen 3-sterrenhotel in de buurt van Oliena, gelegen onder de hoge toppen van de Supramonte. Het heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de vallei van Oliena.

Nachten 3 & 4
Deze nachten worden doorgebracht in een comfortabel 3-sterren hotel, gerund door een familie in de buurt van Dorgali, in het dal van de rivier de Flumineddu. De maaltijden zijn gebaseerd op de traditionele Sardijnse keuken.

Nachten 5 & 6
De laatste nachten verblijft u in een gezellig 3-sterren hotel (met een goed restaurant) in het kleine vissersdorpje Santa Maria Navarrese. U verblijft in het centrum van het dorp, op loopafstand van de zee.

Inbegrepen bij de reis

2 nachten Agriturismo / Hotel in Oliena *** – HB
2 nachten Hotel in Dorgali *** – HB
2 nachten hotel in Santa Maria Navarrese *** – ( 1 HB + 1 BB )
1 x vervoer en bagagetransport van Oliena naar Monte Maccione ( dag 1 )
1 x vervoer van Su Golone naar Monte Maccione ( dag 2 )
1 x vervoer van Monte Maccione naar Sa Oche + bagagetransport naar Dorgali ( dag 3 )
1 x vevoer van NS Buon Cammino naar Hotel in Dorgali ( dag 3 )
1 x vervoer van Hotel in Dorgali naar Dorgali ( dag 4 )
1 x vervoer van Dorgali naar Hotel in Dorgali ( dag 4 )
1 x vervoer  van Hotel in Dorgali te Golgo + bagagetransport naar Santa Maria Navarrese ( dag 5 )
1 x vervoer van Golgo naar Santa Maria Navarrese ( dag 5 )
Maaltijden : 6 ontbijten, 5 diners
Uitgebreide routebeschrijvingen, met beschrijving van de route en toeristische informatie
Kaarten op 1 : 25.000 schaal ( of beter )
24/24 uur lokale hulp

Niet inbegrepen

Vertrek belastingen
Visa
Reisverzekering
Drankjes en maaltijden die niet in de reisbeschrijving vermeld zijn
Extra excursies of activiteiten

Moeilijkheidsgraad

Matig. In het standaard programma zijn er enkele moeilijke wandelingen, waarvan u in sommige gebieden bergopwaarts moet en zijn er soms paden die moeilijk begaanbaar zijn. Het merendeel van de paden zijn goed onderhouden. Een deel van de wandelingen kunnen worden ingekort en een aantal langere opties zijn beschikbaar.

Fitheid
Een goede conditie is niet nodig maar mensen moeten wel minimaal 5 uur per dag in de hete zon kunnen lopen over stoffige of stenen paden.

Bewegwijzering
Een groot stuk van de reis is bewegwijzerd. Elders is het belangrijk samen de routebeschrijving te volgen door middel van de routekaarten. Met deze routekaarten is het altijd mogelijk om de juiste route te vinden.

Aankomst en vertrek

Aankomst
De tour begint in Oliena. Er gaan regelmatig bussen naar en van Cagliari en Olbia. De meeste andere grote steden en luchthavens van Sardinië naar Nuoro worden verzorgd door lokale bussen naar Oliena. Een taxirit naar Oliena kan geregeld worden op verzoek, hetzij van Nuoro, of rechtstreeks van de luchthaven.

Vertrek
De tour eindigt na het ontbijt op dag 7 in Santa Maria Navarrese. De terugreis is het gemakkelijk gemaakt door met de bus naar Nuoro en vervolgens naar Cagliari, Olbia of een andere grote stad op het eiland te gaan. Een taxi rit van Santa Maria Navarrese kan geregeld worden op aanvraag.

+31 0528 746013

Zoeken op website