Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Reis details Umbrië

 

Accommodaties en maaltijden

De accommodaties waar u verblijft zijn deels half pension en deels op bed en breakfast basis. De meeste hotels zijn 3/4 sterren en u zal twee nachten verblijven in een historisch residentie van 4 sterren.

De aankomst avond in Spoleto is inclusief diner, de 1e avond in de abdij van San Pietro en de 2e avond in Assisi. De overige avonden bent u vrij om zelf uw avondeten te regelen. U kunt bij het hotel eten of bij de uitgebreide restaurants in het dorp. Voor goede tips voor restaurants kunt u bij de hotel eigenaar terecht.

Bij de route is geen picknick inbegrepen, maar lunches kunnen worden voorbereid bij de accommodatie. Boodschappen voor picknicks kunnen gekocht worden in de dorpen waar u zal verblijven.

1e en 2e nacht
De eerste nacht verblijft u in het middeleeuwse dorpje Spoleto. Vol romantiek en middeleeuwse historie, het is een 3 sterrenhotel dat in het centrum ligt.

3e en 4e nacht
U verblijft in een oude abdij van San Pietro die is gevestigd in de groene vallei van de rivier Nera, een prachtige rustige plek.

5e nacht
Voor één nacht verblijft u in het historische dorpje Trevi, uitkijkend op de Valle Umbra. Afhangend van uw keuze verblijft u in een 3 sterren hotel met een grote tuin of in een prachtig 4 sterren hotel in het historische centrum.

6e en 7e nacht
De laatste nachten worden doorgebracht in een mooi 3 sterren hotel in het centrum van Assisi. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en is op loopafstand van de meest imponerende monumenten.

Moeilijkheidsgraad

Matig: in het algemeen zijn het makkelijke wandelingen, maar ook met wandelingen bergopwaarts. Soms op steile paden met ruwe oppervlakken. Op enkele dagen zijn sommige stukken moeilijk te bewandelen voor mensen met hoogtevrees (niet gevaarlijk!). Op deze dagen zijn alternatieve routes mogelijk. Extensies of kortere routes zijn op de meeste dagen mogelijk.

Fitheid
Hoge conditie is niet nodig maar u moet wel gemiddeld 5 uur per dag in de hete zon en op stoffige wegen kunnen lopen.

Voetpaden
De meeste paden zijn goed onderhouden, maar tijdens het seizoen kunnen sommige paden overgroeid worden (wij zijn continu in contact met de lokale autoriteiten om de paden schoon te houden). Het zou fijn zijn als u ons zou willen helpen door na afloop van de reis uw mening te geven over de kwaliteit van de paden.

Bewegwijzering
Een groot stuk van de route is bewegwijzerd (voornamelijk bij de parken). Elders is het belangrijk samen de route beschrijving te volgen doormiddel van de routekaarten. Met deze routekaarten is het altijd mogelijk om de juiste route te volgen.

Inbegrepen bij de reis

2 nachten in Spoleto *** – 1 HB + 1 BB.
2 nachten in San Pietro in Valle *** – 1 HB + 1 BB.
1 nacht in Trevi *** – BB.
2 nachten in Assisi ** – 1 HB + 1 BB.
1 keer het vervoeren van de bagage naar Spoleto – San Pietro (3 dagen).
1 keer het vervoer naar Spello (5e dag).
Uitgebreide route informatie met route beschrijvingen en toeristische informatie.
Schaal van de kaart 1 : 25.000
24 uur per dag lokale assistentie.
Bagage vervoer.

Niet inbegrepen

Vertrekbelasting.
Visums.
Reis verzekering.
Drankjes en maaltijden die niet vermeld staan in de reis beschrijving.
Extra optionele excursies of andere activiteiten.
Spullen van persoonlijk eigendom.

Aankomst en vertrek

Aankomst
De wandelroute begint in Spoleto. Spoleto kan makkelijk worden bereikt met de trein vanaf Rome (ongeveer 1 uur met de trein). Een ophaal service kan worden geregeld van het station naar het hotel (ongeveer 10 minuten rijden).

Vertrek
De wandelroute eindigt na het ontbijt op de 8e dag in Assisi. Een kort vervoer brengt u terug naar het station. Vanaf daar reist u terug naar Perugia, Florence of Rome welke allemaal makkelijk te bereiken zijn.

Extra nachten
Het is mogelijk extra nachten te boeken bij de accommodaties tijdens de reis. Extra wandelingen en/of bezienswaardigheden worden voor u toegevoegd. Ook is het mogelijk de reis uit te breiden in Perugia, de mooie en levendige hoofdstad van de regio.
Ook zijn er extra nachten in Florence of Rome mogelijk, deze kunnen bijgeboekt worden op het einde van de reis.

Upgrade
Een upgrade is mogelijk tijdens de wandelroute of plaatsen. Prijzen en details op verzoek. Zie ‘reis variaties’.

+31 0528 746013

Zoeken op website