Vakantie naam: {{Trip}}

Voornaam:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ga akkoord met de algemene voorwaarden

Programma wandelvakantie Umbrië

 

Dag 1

U komt aan in Spoleto, uw hotel ligt in het hart van het oude centrum. U bent vrij om te doen wat u wilt tijdens de dag van uw aankomst.

Dag 2

De 2e dag brengt u door in het historische centrum van Spoleto. Ook wandelt u langs de ‘Ponte Delle Torri’ brug. Daarna komt u langs allerlei andere historische bezienswaardigheden en monumenten.

Dag 3

Na het ontbijt begint u aan een lange wandeling die u naar Valnerina brengt in de mooie vallei met de rivier Nera. Ook komt u langs een aquaduct en wandelt u langs andere valleien.

Dag 4

U volgt het pelgrims pad van Assisi naar Rome. Via het pelgrims pad bezoekt u de watervallen van Marmore. U hebt de mogelijkheid om vrij rond te lopen in dit gebied en te genieten van de prachtige omgeving.

Dag 5

Vandaag gaat u een groot stuk door de bergen en komt u verschillende middeleeuwse hoogtepunten tegen. Het eindpunt van de dag is Trevi, een mooi schilderachtig dorpje waar veel bezienswaardigheden zijn.

Dag 6

Vanaf Trevi gaat u door naar het oude Romeinse dorp Spello. Dan gaat u langs de middeleeuwse stadsmuren en loopt u bergopwaarts waar u de olijfgaarden passeert. In de avond bereikt u Eremo Delle Carceri waar een oud klooster staat.

Dag 7

Na het ontbijt heeft u de tijd om het dorp te verkennen met vele culturele hoogstandjes. U wandelt door de mooie natuur en krijgt de oudheid van het dorp te zien.

Dag 8

Einde van de tour. Vanaf het centrum in Assisi rijden er bussen naar het treinstation, vanaf daar rijden er treinen naar Florence en Rome.

umbrie-valnerina

 

+31 0528 746013

Zoeken op website